Dogodki

Lendava, 29. 09. 2020

V torek 29. septembra 2020 v podjetju Varis v Lendavi poteka tradicionalno regijsko srečanje Gazele 2020 za Dravsko-pomursko regijo. Dogodek poteka v soorganizaciji časnika Dnevnik in Pomurske gospodarske zbornice.

Lepo vabljeni v Lendavo. 

 

 

 

Ljubljana, 30. 09. 2020

30. septembra v Ljubljani v organizaciji CER poteka dogodek pod naslovom Zeleno financiranje zelenih projektov - Načrt za zeleno okrevanje in zeleni prehod EU – priložnosti za SME. Dogodek bo potekal tako v živo kot online. 

Vljudno vabljeni.

 

 

 

Celje, 30. 09. 2020

V sredo 30. septembra v organizaciji Slovenian Business Club poteka povezovalni dogodek All stars, ki bo povezal člane SBC, nekdanje člane združenja, SBC Mlade in ostale vrhunske slovenske podjetnike in podjetnice. Dogodek poteka na lokaciji Celjskega sejma v Celju s pričetkom ob 14h uri. ...

Nova Gorica, 07. 10. 2020

V sredo 7. oktobra 2020 se v Dvorani Primorske gospodarske zbornice v Novi Gorici odvija tradicionalno regijsko srečanje Gazele 2020 za Primorsko-notranjsko regijo. Dogodek poteka v soorganizaciji časnika Dnevnik, Primorske gospodarske zbornice, GZS OZ za severno Primorsko in Regionalne...

Strani

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2019
mlrd €
dodatne prodaje v letu 2019
mlrd €
dodatnega izvoza v letu 2019
29. September 2020

V SID banki smo na naši spletni strani dobili novega digitalnega pomočnika oziroma t.i. Chatbot s katerim lahko klepetate, hkrati pa bo novi pomočnik obiskovalcem naše spletne...

22. September 2020

Podjetja po novem lahko neposredno pri SID banki prejmejo kredite po programu Financiranje tehnološko-razvojnih projektov (RRI 3). 

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.