Dogodki

Brdo pri Kranju, 11. 09. 2020

V sklopu tematike Kako bo slovenski izvoz, naš vlečni konj, spet zadirjal bo 11. septembra 2020 potekala že 7. konferenca slovenskih izvoznikov. Dogodek se bo odvil v kongresnem centru na Brdu pri Kranju med 9h in 14h uro.

Toplo vabljeni.

 

 

 

Celje, 16. 09. 2020

Med 16. in 20. septembrom 2020 v Celju na prizorišču Celjskega sejma poteka že tradicionalni dogodek MOS (mednarodni obrtni sejem), ki bo vsak dan med 9h in 19h uro skrbel za živahno dogajanje, predstavitve več kot 1.500 razstavljavcev in možnost mreženja z več kot 100.000 drugimi obiskovalci...

Ljubljana, 22. 09. 2020

Letos v Ljubljani ponovno poteka Forum poslovne analitike, ki se bo odvil v torek 22. septembra 2020 v Ljubljani - Four Points by Sheraton Ljubljana Mons.

Vabljeni, da se udeležite dogodka. 

 

 

 

Slovenj Gradec, 15. 10. 2020

15. oktobra 2020 v Slovenj Gradcu poteka Koroški forum, kjer se bo SID banka predstavila s svojimi storitvami. 

Lepo vabljeni! 

 

 

 

Strani

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2019
mlrd €
dodatne prodaje v letu 2019
mlrd €
dodatnega izvoza v letu 2019
02. Julij 2020

SID banka je na mednarodnih kapitalskih trgih uspešno izdala covid-19 obveznice v znesku 350 mio EUR. Sredstva iz naslova obveznic bodo namenjena financiranju slovenskega gospodarstva za...

23. Junij 2020

Podjetja, ki se soočajo z likvidnostnimi posledicami izbruha epidemije COVID-19 in tista, ki proizvajajo proizvode ali opravljajo storitve, ki prispevajo k zdravljenju in preprečevanju širjenja...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.