SID banka načrtuje v prihodnosti prenoviti informacijski sistem, zato v fazi predhodnega preverjanja trga in rešitev k sodelovanju vabi ponudnike celovitih bančnih informacijskih rešitev oziroma integratorjev celovitih bančnih rešitev z dolgoletnimi referencami na bančnem trgu.

Če vas...

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SID banka sta predstavila sveženj novih finančnih spodbud.

Od 10. maja je Višnja Gora bogatejša za častni čebelnjak kranjske čebele, postavitev katerega je financirala SID banka.

Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek in predsednik uprave SID banke mag. Sibil Svilan sta podpisala pogodbo o financiranju oziroma izvajanju ukrepa finančnega inženiringa za spodbujanje tehnološko-razvojnih projektov, ki bodo prispevali k razvojnemu preboju...

Strani

tisoč
novih delovnih mest v letu 2017
mlrd €
dodatne prodaje v letu 2017
mlrd €
dodatnega izvoza v letu 2017

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

18. Julij 2018

SID banka načrtuje v prihodnosti prenoviti informacijski sistem, zato v fazi predhodnega preverjanja trga in rešitev k sodelovanju vabi ponudnike celovitih bančnih informacijskih rešitev...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.