Primer dobre prakse
SeanTech, procesni inženiring, d.o.o.

Bojan Brelih, prokurist: "Zavarovanje SID banke je omogočilo trajnejši razvoj našega podjetja."

"Zaradi zavarovanja SID banke smo v našem podjetju lahko uspešno izpeljali posel v tujini, za katerega smo v izvedbeni del vključili več slovenskih podjetij. Povečali smo tudi število zaposlenih in dodano vrednost na zaposlenega ter razširili razvojne smernice v nove produkte."

Podjetje SeanTech, d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 2011 z namenom samostojnega nadaljevanja danes že 70-letne tradicije razvoja in implementacije procesne opreme pod blagovno znamko Gostol.

Ko so kandidirali na mednarodnem razpisu in pridobili obsežen izvozni posel, so ga želeli zavarovati. SID banka je prepoznala perspektivnost predstavljenega izvoznega posla in ažurno odreagirala, kar je bilo v tistem trenutku za podjetje ključno. Sklenitev zavarovanja izvoznega posla s SID banko in strokovna podpora sta pomenili prerazporeditev in boljše obvladovanje tveganj, kar je spodbudilo še dve banki v Sloveniji k ponudbi in eno tudi k izdaji nujno potrebnih bančnih kontra garancij, da je podjetje posel lahko uspešno realiziralo.

Ogled videospota z več primeri dobre prakse

"Zavarovanje SID banke je omogočilo trajnejši razvoj našega podjetja."

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

držav
prisotni v letu 2022
mrd €
kreditni portfelj v letu 2022
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2022
24. April 2024

Objava letnega poročila SID banke za leto 2023, ki je oblikovano v viziji zelene prihodnosti, ki jo omogoča kapital....

25. Marec 2024

SID banka in Slovenski podjetniški sklad (SPS) bosta v sodelovanju z gospodarskim ministrstvom do konca leta omogočila skupaj preko 512 milijonov evrov ugodnih posojil in različnih...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.