Krediti SID banke prek Sklada skladov

Na podlagi sredstev evropske kohezijske politike in sredstev finančnih posrednikov zagonskim, mikro, malim, srednjim in velikim podjetjem, zadrugam ter socialnim podjetjem zagotavljamo ugodno financiranje.

Krediti za MSP z jamstvom

Krediti za MSP kriti z jamstvom SID banke

Kredit za mala in srednja velika podjetja z brezplačnim, brezpogojnim ter prvovrstnim jamstvom, ki krije 62,5 % glavnice kredita. Maksimalna zahteva za zavarovaje pa je le do 45 % glavnice.

RRI

Posojila za financiranje naložb v razvoj, raziskave in inovacije (RRI)

Kredit brez zavarovanj oziroma le z zastavno pravice na predmetu financiranja. 

RRI za MSP

Krediti za raziskave, razvoj in inovacije za MSP kriti z jamstvom SID banke

Kredit z brezplačnim, brezpogojnim ter prvovrstnim jamstvom, ki krije 62,5 % glavnice kredita. Maksimalna zahteva za zavarovaje pa je le do 45 % glavnice.

Pokličite 01 200 75 14 ali nam pišite na banke@sid.si

držav
prisotni v letu 2021
mrd €
kreditni portfelj v letu 2021
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2021
28. Februar 2023

Obveščamo vas, da bo račun: SID banka, d.d., Ljubljana, IBAN SI56 0100 0000 3800 058,  dne 20.03.2023 dokončno zaprt.

23. December 2022

Novi član uprave SID banke

 

Nadzorni svet je za mandatno obdobje pet (5) let imenoval novega člana uprave SID banke, g. Boruta Jamnika....

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.