Mala in srednja podjetja
Lastniško financiranje

Programi lastniškega financiranja za podjetja v zgodnji fazi razvoja (vključujoč financiranje raziskovalnih projektov univerz in inštitutov), faze hitre rasti ter financiranje družinskega nasledstva.

Brošura o lastniškem financiranju

+

   Možnosti lastniškega financiranja

Slovenski naložbeni program kapitalske rasti - SEGIP in SEGIP Top-up

Slovenski naložbeni program kapitalske rasti (The Slovene Equity Growth Investment Programme - SEGIP).

Financiranje podjetij v semenski in zagonski fazi (Sklad skladov)

Lastniško in kvazi-lastniško financiranje mikro in malih podjetij.

Financiranje podjetij v zgodnji fazi in fazi hitre rasti (VC sklad)

Sklad tveganega kapitala za naložbe v podjetja v zgodnji fazi razvoja – VC sklad za mala in srednje velika podjetja.

Financiranje malih in srednje velikih ter mid-cap podjetij (SEGIP PE)

Financiranje slovenskih malih, srednje velikih in mid-cap podjetij.

Financiranje raziskovalnih projektov univerz in inštitutov (VC TT sklad)

Regionalna platforma za prenos tehnologij (Central Eastern European Technology Transfer - CEETT platform).

Financiranje družinskega nasledstva (PE nasledstva)

Sklad zasebnega kapitala za financiranje lastniškega nasledstva MSP in mid-cap podjetij (SEGIP PE Nasledstva).

 

Pokličite 01 200 74 80 ali nam pišite na financiranje@sid.si

držav
prisotni v letu 2021
mrd €
kreditni portfelj v letu 2021
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2021
24. Maj 2022

Samostojnim podjetnikom, malim, srednje velikim in velikim podjetjem ter zadrugam je na voljo še 11 milijonov evrov sredstev za ...

11. Maj 2022

Zakon o stanovanjski jamstveni shemi za mlade določa, da bo država mladim slovenskim državljanom in državljankam s stalnim prebivališčem v Sloveniji ob prvem reševanju stanovanjskega...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.