Mala in srednja podjetja
Lastniško financiranje

Programi lastniškega financiranja za podjetja v zgodnji fazi razvoja (vključujoč financiranje raziskovalnih projektov univerz in inštitutov), faze hitre rasti ter financiranje družinskega nasledstva.

Brošura o lastniškem financiranju

+

   Možnosti lastniškega financiranja

Slovenski naložbeni program kapitalske rasti - SEGIP in SEGIP Top-up

Slovenski naložbeni program kapitalske rasti (The Slovene Equity Growth Investment Programme - SEGIP).

Financiranje podjetij v semenski in zagonski fazi (Sklad skladov)

Program omogoča konvertibilno posojilo ali naložbo v lastniški kapital mikro in malim slovenskim podjetjem.

Financiranje podjetij v zgodnji fazi in fazi hitre rasti (VC sklad)

Program omogoča neposredne naložbe v lastniški kapital in instrumente kvazi-lastniškega financiranja malim in srednje velikim podjetjem.

Financiranje malih in srednje velikih ter mid-cap podjetij (SEGIP PE)

Namenjen financiranju slovenskih malih, srednje velikih in mid-cap podjetij za zagotavljanje zadostnega kapitala podjetij za rast in širitev poslovanja, povečanja produktivnosti in dodane vrednosti, kreiranju novih delovnih mest in podpori pri izvozu.

Financiranje raziskovalnih projektov univerz in inštitutov (VC TT sklad)

SID banka, Hrvaška razvojna banka (HBOR) in EIF so skupaj vzpostavili regionalno platformo za prenos tehnologij (Central Eastern European Technology Transfer - CEETT platform).

Financiranje družinskega nasledstva (PE nasledstva)

Sklad zasebnega kapitala za financiranje lastniškega nasledstva MSP in mid-cap podjetij (SEGIP PE Nasledstva).

 

Pokličite 01 200 74 80 ali nam pišite na financiranje@sid.si

držav
prisotni v letu 2022
mrd €
kreditni portfelj v letu 2022
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2022
30. Maj 2024

SID banka je v mesecu aprilu letošnjega leta vzpostavila Okvir delovanja SID banke pri nakupu zelenih obveznic slovenskih podjetij. S to...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.