O banki
Organi upravljanja

Uprava

Borut Jamnik, predsednik 
mag. Stanka Šarc Majdič, članica 

Nadzorni svet 

Janez Tomšič, predsednik

mag. Leo Knez, namestnik predsednika

mag. Marjan Divjak

Marko Tišma

Matija Šenk 

 

Spremembe v nadzornem svetu SID banke, d.d., Ljubljana:

Z dnem 14. 3. 2023 je z mesta člana nadzornega sveta SID – Slovenske izvozne in razvojne banke, d.d., Ljubljana odstopil g. Zlatko Vili Hohnjec.

Z dnem 20. 3. 2023 je z mesta člana nadzornega sveta SID – Slovenske izvozne in razvojne banke, d.d., Ljubljana odstopil dr. Igor Masten.

 

Komisija za pospeševanje mednarodne menjave

Franc Stanonik - predsednik, Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport  

Jernej Salecl, Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport

Matej Čepeljnik, Ministrstvo za finance RS

dr. Slobodan Šešum, Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve

Bojan Ivanc, Gospodarska zbornica Slovenije

mag. Stanislava Zadravec Caprirolo, Združenje bank Slovenije

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

držav
prisotni v letu 2021
mrd €
kreditni portfelj v letu 2021
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2021
26. September 2023

2. septembra 2023 je začel veljati Zakon o interventnih ukrepih za odpravo posledic poplav in zemeljskih plazov v avgustu 2023 (ZIUOPZP). Velja za vse, ki so utrpeli škodo v...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.