Mala in srednja podjetja
Druge oblike neposrednega financiranja

Financiranje v okviru programov dopolnjujejo tudi druge oblike načini financiranja v skladu z Zakonom o Slovenski izvozni in razvojni banki (ZSIRB).

SID banka nudi finančne storitve kjer nastajajo oziroma so ugotovljene tržne vrzeli, med katere sodijo tudi ciklične vrzeli, in sicer zlasti na področjih mednarodnih gospodarskih poslov in mednarodnega gospodarskega sodelovanja s posebnim poudarkom na malih in srednje velikih podjetjih, raziskavah in razvoju ter inovacijah, zaposlovanju, varovanju okolja in energetski učinkovitosti, regionalnem razvoju, stanovanjskem področju in na gospodarski ter javni infrastrukturi.

Prednosti za podjetja

  • financiranje izvedbe večjih in zahtevnejših projektov,
  • financiranje prilagojeno potrebam projekta,
  • podpora SID banke v primeru zavrnitve ostalih financerjev,
  • svetovanje s strani projekte pisarne SID banke,
  • svetovanje glede zaprtja finančne konstrukcije projekta.

Kontakt:

Matjaž Frank

Elektronska pošta: matjaz.frank@sid.si

Telefon: 01/ 2007 566

Pokličite 01 200 74 80 ali nam pišite na financiranje@sid.si

držav
prisotni v letu 2022
mrd €
kreditni portfelj v letu 2022
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2022
30. Maj 2024

SID banka je v mesecu aprilu letošnjega leta vzpostavila Okvir delovanja SID banke pri nakupu zelenih obveznic slovenskih podjetij. S to...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.