Dobrodelna donacija ob 30. obletnici SID banke

Ob 30. obletnici začetka obstoja in uspešnega delovanja SID banke, sprva delujočo kot Slovensko izvozno družbo, smo se odpovedali obdarovanju zaposlenih in poslovnih partnerjev ter  10.000 evrov  namenili v obliki donacije Zvezi prijateljev mladine Moste Polje za ukrajinske otroke. 

V 30 letih delovanja SID banka svoje naloge uspešno opravlja ter s tem prispeva k razvoju in napredku slovenskega gospodarstva. Ponosni smo na dejstvo, da učinkovito izvajamo dolgoročne finančne in zavarovalne storitve in tako spodbujamo konkurenčnost gospodarstva, ohranjanje in odpiranje novih delovnih mest ter trajnostni razvoj Slovenije, za kar so nam podjetniki še posebej hvaležni. Tako gospodarstvu, še posebej pa malim in srednje velikim podjetjem omogočamo optimalne možnosti za napredek in razvoj.

V SID banki se tako zavzemamo za spodbujanje trajnostnega razvoja in aktivnega učenja na vseh področjih. Veseli nas, da smo ob 30. obletnici sredstva namenili programu Veriga dobrih ljudi za omogočanje boljših možnosti učenja ukrajinskih otrok in s tem njihovo lažje vključevanje v našo družbo. 

SID banka že vrsto let svoje donatorske aktivnosti usmerja v projekte, ki spodbujajo znanje in učenje v družbi.

Več informacij si lahko preberete v

izjavi za javnost 

 

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

držav
prisotni v letu 2022
mrd €
kreditni portfelj v letu 2022
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2022
09. November 2023

Za več informacij smo vam na voljo na številki 01 2007 514 ali prek elektronskega naslova sklad.skladov@sid.si.

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.