Obiščite nas na MOS

Predstavniki SID banke se predstavljajo na naslednjih dogodkih MOS:

1. "Podjetna Slovenija", ki bo v četrtek 13.9. med 9:30 in 12:30 uro v Dvorani Celjanka, kjer bodo predstavljeni ugodni viri financiranja s strani SID banke 

Več o dogodku: https://podjetniskisklad.si/sl/novice-in-objave/novice/dogodki/507-podjetna-slovenija-2018

2. "Poslovni zajtrk (SPOT)", ki bo v petek, 14.9. med 10 in 11 uro v sejni E2, poslovni stavbi celjskega sejma Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, kjer bodo predstavljeni ugodni viri financiranja SID banke ter možnosti zavarovanja terjatev pri SID-Prve kreditne zavarovalnice. 

3. "Inovativni poslovni modeli in trajnostni razvoj", v petek 14.9. med 9 in 12. uro, v Mali kongresni dvorani, kjer bo predstavitev podpornih produktov za internacionalizacijo - Financiranje in zavarovanje poslov SID banke ob 11 uri,  

Več o dogodku: http://celje-international.com/sl/2018/07/04/celje-international-business-forum-2018/

tisoč
novih delovnih mest v letu 2018
mlrd €
dodatne prodaje v letu 2018
mlrd €
dodatnega izvoza v letu 2018

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

27. Junij 2019

Zaradi zvišanja bonitetne ocene Republike Slovenije dne 14. junija 2019 je bonitetna agencija Standard & Poor`s dne 21. junija 2019 posledično zvišala tudi bonitetno oceno SID banke...

18. Junij 2019

SID banka je na mednarodnih kapitalskih trgih izdala obveznico v znesku 200 milijonov EUR. Sredstva od izdane obveznice bo SID banka namenila financiranju večje konkurenčnosti...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.