Politika varstva osebnih podatkov
Varstvo osebnih podatkov

V SID banki se zavedamo pomena varstva osebnih podatkov, zato z osebnimi podatki ravnamo skladno s predpisi, ki to področje celovito urejajo.  Z namenom informiranja posameznikov in v skladu z zahtevami Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov je SID banka pripravila Splošne informacije s področja varstva osebnih podatkov, ki posameznikom omogoča, da se na enem mestu seznanijo z relevantnimi informacijami, ki se nanašajo na njihove osebne podatke.

Splošne informacije

Politika varstva osebnih podatkov in videonadzora

 

V SID banki vam zagotavljamo uresničevanje pravic po Splošni uredbi o varstvu podatkov (GDPR). Svojo zahtevo po uveljavitvi teh pravic lahko podate z zahtevkom, ki ga oddate po pošti na naslov SID banka d.d., Pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov, Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (podpisan lastnoročno) ali na elektronski naslov povop@sid.si (podpisan z digitalnim potrdilom).

 

Zahtevek za uveljavljanje pravic, ki se nanšajo na obdelavo osebnih podatkov

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

držav
prisotni v letu 2022
mrd €
kreditni portfelj v letu 2022
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2022
09. November 2023

Za več informacij smo vam na voljo na številki 01 2007 514 ali prek elektronskega naslova sklad.skladov@sid.si.

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.