Dogodki

22. Izvozni fokus

V organizaciji časnika Finance v ponedeljek 30. novembra 2020 poteka 22. Izvozni fokus, ki se osredotoča na prenos najboljših praks, idej in pristopov med poslovneži, ki poslujejo mednarodno. V primeru ugodnih razmer bo dogodek potekal v živo, sicer se bo fokus odvil digitalno.

Izvozni fokusi so butični-izobraževalni dogodki, ki so namenjeni prenosu najboljših praks, idej in pristopov med poslovneži, ki poslujejo mednarodno. Na dogodku so tako predstavljeni praktični primeri podjetij, načini vstopanja na nove trge in privabljanja novih kupcev, prilagajanja svojih izdelkov glede na zahteve različnih trgov, sklepanja poznanstev in še.

Izvozni fokusi so tako primerni za vse podjetnike, ki si želijo poslovati tudi zunaj Slovenije, povečati svoj obseg poslovanja ter hkrati širiti svojo mrežo potencialnih poslovnih partnerstev.

Dogodki so izrazito praktične narave, s poudarkom na praktičnih primerih, nasvetih in tudi neuspelih izkušnjah mednarodnega poslovanja, saj sledijo ciljem izobraževanja in sodelovanja med podjetniki s poudarkom na izmenjavi idej.

Udeležba na dogodkih Izvozni fokus je brezplačna za vse udeležence.

Tokratni dogodek organizatorji planirajo izvesti v živo v kolikor bodo okoliščine to dopuščale, sicer bo dogodek potekal online.

Za več informacij sledite spletni strani časnika Finance.

Vljudno vabljeni. 

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2019
mrd €
dodatne prodaje v letu 2019
mrd €
dodatnega izvoza v letu 2019
30. November 2020

SID banka je s pomočjo Instituta »Jožef Stefan« - Centra za energetsko učinkovitost izdelala strokovno oceno pričakovanih okoljskih učinkov zelene obveznice.

04. November 2020

SID banka bo tudi ob drugem valu epidemije COVID-19 pomagala podjetjem vseh velikosti (mikro, malim in srednje velikim ter velikim podjetjem), vključno s samostojnimi...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.