Dogodki

53. MOS 2020 - ODPOVEDANO

ODPOVEDANO

Med 16. in 20. septembrom 2020 v Celju na prizorišču Celjskega sejma poteka že tradicionalni dogodek MOS (mednarodni obrtni sejem), ki bo vsak dan med 9h in 19h uro skrbel za živahno dogajanje, predstavitve več kot 1.500 razstavljavcev in možnost mreženja z več kot 100.000 drugimi obiskovalci v petih dneh sejma MOS 2020.  

MOS je poslovno-sejemska prireditev, ki vsako leto privabi več kot 800 neposrednih in 1.400 zastopanih razstavljavcev. Razdeljena je na 5 področij: MOS Dom, MOS Tehnika, MOS Turizem, MOS B2B in MOS Plus. MOS spremljajo tudi predavanja, dogodki in delavnice iz posameznih področij, kjer lahko dobite številne koristne informacije v zvezi z gradnjo doma ali izveste kako ustanoviti podjetje. Sejem ima tradicionalno tudi državo partnerico, kar dodatno olajša vzpostavitev gospodarskih vezi med državama. Na letošnjem že 53. MOS-u bo to Madžarska.

Med drugim bo letos zaradi načrtovanega sejma Energetika Interklima, ki je bil žal odpovedan zaradi posledic epidemije korona virusa, na sejmu MOS več pozornosti namenjene sklopu MOS Tehnika, vzdrževanju in lesnoobdelovalnim strojem ter energetiki, ki jo bodo organizatorji izpostavili tudi v sklopu sejma MOS Dom. Tudi del načrtovanih spremljajočih programov sejma Energetika Interklima bodo prestavili na MOS-u.

Tako se letos se na sejem MOS selijo tudi segmenti sejmov ENERGETIKA, TEROTECH in LESTECH, ki so bili predvideni v oktobru, prav tako pa se MOS-u pridružuje  težko pričakovan Festival kave Slovenija.

Na dogodku se bo tudi letos predstavila SID banka, na naši stojnici pa boste imeli obiskovalci možnost individualnega razgovora za našimi predstavniki.

Več informacij o sejmu MOS 2020.

Lepo vabljeni.

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2019
mrd €
dodatne prodaje v letu 2019
mrd €
dodatnega izvoza v letu 2019
29. September 2020

V SID banki smo na naši spletni strani dobili novega digitalnega pomočnika oziroma t.i. Chatbot s katerim lahko klepetate, hkrati pa bo novi pomočnik obiskovalcem naše spletne...

22. September 2020

Podjetja po novem lahko neposredno pri SID banki prejmejo kredite po programu Financiranje tehnološko-razvojnih projektov (RRI 3). 

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.