Dogodki

Dan ženskega podjetništva

SID banka sodeluje na konferenci Dan ženskega podjetništva, ki bo v petek, 8. aprila 2022, ob 10. uri, v v Ljubljani oz. v Centru varne vožnje na Vranskem. 

Moto konference je »ZGRABIMO PRILOŽNOSTI«. 

Na dogodku bo med govorci tudi Natalija Stošicki, direktorica oddelka za razvoj produktov in evropske programe v SID banki, ki bo predstavila EU programe za podporo ženskega podjetništva

Prisluhnili boste lahko tudi drugim sklopom predavanj:

 • Razlike med spoloma v podjetništvu
 • Kako EU spodbuja žensko podjetništvo
 • Preverjanje poslovnih partnerjev
 • Finančna pismenost med podjetnicami – predevanje gosta iz Dublina, prof. Thomas M. Cooney z dublinske fakultete College of Business, Technological University Dublin

Na OKROGLI MIZI bodo podjetnice spregovorile o učinkovitem nastopu v digitalnem okolju, potem pa sledijo še vsebine na temo:

 • Spodbude ženskim podjetnicam na začetku poti
 • Digitalizacija in spremembe v poslovnem svetu – kako sprejemati izzive
 • Kompetence mladih podjetnic
 • Grajenje odnosov v digitalnem svetu
 • Kako ustvarjati in povečevati bogastvo podjetniške družine?
 • Komunikacijske veščine in grajenje odnosov
 • Z zavestnim voditeljstvom do kreativnega preboja

Vabljeni, da se dogodka udeležite.

Več informacij o dogodku.

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

držav
prisotni v letu 2021
mrd €
kreditni portfelj v letu 2021
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2021
24. Maj 2022

Samostojnim podjetnikom, malim, srednje velikim in velikim podjetjem ter zadrugam je na voljo še 11 milijonov evrov sredstev za ...

11. Maj 2022

Zakon o stanovanjski jamstveni shemi za mlade določa, da bo država mladim slovenskim državljanom in državljankam s stalnim prebivališčem v Sloveniji ob prvem reševanju stanovanjskega...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.