Dogodki

Delavnica: »Viri financiranja«

V četrtek, 20. 6. 2019 ob 10.00 bo na sedežu SPOT svetovanje, MRA, Pobreška c. 20, Maribor potekala brezplačna delavnica za mala in srednje velika podjetja, na kateri bodo predstavljeni aktualni razpisi Slovenskega podjetniškega sklada ter programi neposrednega financiranja za MSP-je, ki jih razpisuje SID banka.

 

Vsebina delavnice:

10:00 – 11:30 Slovenski podjetniški sklad (vavčerji, P1 plus 2019 - Garancije Sklada za bančne kredite s subvencijo obrestne mere)

11:45 – 13:15 SID banka (programi neposrednega financiranja za mala in srednje velika podjetja)

 

Več informacij o brezplačni delavnici: Jasna Mak, tel. 02 333 13 06, e-naslov: spot.podravje@mra.si.

Število udeležencev je omejeno. Obvezna prijava na dogodek na zgornjem elektronskem naslovu. Prijave se zbirajo do zasedbe prostih mest, najkasneje do torka, 18.6.2019.

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2019
mlrd €
dodatne prodaje v letu 2019
mlrd €
dodatnega izvoza v letu 2019
13. Julij 2020

Evropska komisija je v četrtek, 9. julija 2020 v sklopu t.i. Začasnega okvira, odobrila shemo za financiranje slovenskih podjetij, prizadetih zaradi epidemije koronavirusa. 

02. Julij 2020

SID banka je na mednarodnih kapitalskih trgih uspešno izdala covid-19 obveznice v znesku 350 mio EUR. Sredstva iz naslova obveznic bodo namenjena financiranju slovenskega gospodarstva za...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.