Dogodki

Financiranje preko SID banke

V torek 19. januarja 2021 podjetje Tiko Pro d.o.o. pripravlja dogodek za podjetnike, ki jih zanimajo informacije o najprimernejših kreditnih linijah ter drugih možnostih financiranja za njihovo poslovanje. Dogodek bo potekal v obliki webinarja, na katerem bo svoje produkte in storitve predstavila tudi SID banka. 

Dogodek se bo zaradi epidemioloških razmer odvil digitalno. Potekal bo med 10.00 in 11.30 uro preko aplikacije Microsoft Teams.

Webinar podjetja Tiko Pro bo potekal v dveh delih. Najprej bo predstavitev kreditnih linij SID banke, aktualnih programov neposrednega financiranja in zavarovanj ter posrednega financiranja v 2. valu korona krize izvedel samostojni strokovni sodelavec za podjetja, Žiga Metelko. Dotaknil se bo tudi področja tržnih vrzeli, kamor sodijo zlasti mala in srednje velika ter tudi velika podjetja, internacionalizacija, tehnološki razvoj, raziskave in inovacije, obenem pa udeležencem predstavil tudi okoljevarstvene in energetske projekte ter nove prilagojene programe SID banke v času COVID-19.

Nato pa bo v drugem delu srečanja Karin Harb, vodja projektov v Tiko Pro, predstavila še praktične primere prijave podjetij na programe SID banke. 

Sledile bodo predstavitve primerov dobre prakse prijave podjetij na kreditne linije SID banke in možnost postavljanja vprašanj v živo

Udeležba je za vse sodelujoče BREZPLAČNA.

Vljudno vabljeni.

Spletna stran organizatorja

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2019
mrd €
dodatne prodaje v letu 2019
mrd €
dodatnega izvoza v letu 2019
19. Januar 2021

Z namenom večje digitalizacije svojih storitev je SID banka uvedla Varen elektronski predal (VEP), preko katerega je omogočeno varno sprejemanje in pošiljanje pošte.

17. December 2020

Obveščamo vas, da so sredstva po programu Financiranje poslovanja (MSP 9) pošla. Programe, ki so trenutno na voljo, si lahko ogledate s klikom na preberi več.

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.