Dogodki

Financiranje »zelenih projektov« in modelov krožnega gospodarstva iz zelene obveznice

SID banka v četrtek 7. novembra 2019 v Ljubljani organizira dogodek Financiranje »zelenih projektov« in modelov krožnega gospodarstva iz zelene obveznice. Dogodek se bo začel ob 9.00 uri v prostorih SID banke na Ulici Josipine Turnograjske 6. 

Naši strokovnjaki bodo predstavili pojem zelene obveznice, pogoje financiranja in načine pridobitve finančnih sredstev, udeležencem pa bomo predstavili tudi uspešne zgodbe podjetij, ki so se že financirala s sredstvi zelene obveznice.

9.00 - 9:30

Registracija udeležencev

9.30 - 9.45

Uvodni pozdravni nagovor

(Saša Keleman, izvršni direktor)

9.45 - 10.15

Predstavitev zelene obveznice SID banke

(Uroš Ačko)

         10.15 - 10.45

Pogoji financiranja in postopek pridobitve finančnih sredstev

(Borut Kocič)

         10.45 - 11.05

Uspešne zgodbe

(Farmtech, Snopje d.o.o., ROKS recikliranje d.o.o., Janplast d.o.o., Vrtec Dobrepolje, HE Brežice)

(Borut Kocič)

11.05 - 11.15

Uspešne zgodbe iz ust podjetnikov

 (NERINVEST d.o.o.)

 (Predstavnik podjetja NERINVEST d.o.o.)

           11.15 - 11.45

Vprašanja udeležencev

            11.45

Druženje in pogostitev

Vabljeni na dogodek!

Več o zeleni obveznici.

 

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2019
mlrd €
dodatne prodaje v letu 2019
mlrd €
dodatnega izvoza v letu 2019
02. Julij 2020

SID banka je na mednarodnih kapitalskih trgih uspešno izdala covid-19 obveznice v znesku 350 mio EUR. Sredstva iz naslova obveznic bodo namenjena financiranju slovenskega gospodarstva za...

23. Junij 2020

Podjetja, ki se soočajo z likvidnostnimi posledicami izbruha epidemije COVID-19 in tista, ki proizvajajo proizvode ali opravljajo storitve, ki prispevajo k zdravljenju in preprečevanju širjenja...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.