Dogodki

Savinjsko-zasavska regijska gazela 2020

V četrtek 24. septembra 2020 v Vili Bianca v Velenju poteka tradicionalno regijsko srečanje Gazele 2020 za Savinjsko-zasavsko regijo. Dogodek poteka v soorganizaciji časnika Dnevnik in Savinjsko-šaleške Gospodarske zbornice (SA-ŠA zbornica). 

Izbor Slovenska gazela je izbor najboljših hitro rastočih podjetij - je najstarejši in največji ter v svojem jedru trajnostno zasnovan projekt promocije rasti. Organizatorji si v izborih za slovensko gazelo prizadevajo nagraditi slovenska podjetja, ki jih odlikuje hitra rast in prilagodljivost ter dinamična podjetnost. Največkrat so to majhna družinska podjetja, ki so s svojo inovativnostjo uspela najti tržno nišo.

Projekt Gazela v letošnjem letu praznuje že 20-letnico obstoja. V tem času se je uveljavil kot največji poslovni dogodek v Sloveniji, katerega namen je promovirati poslovno drznost, inovativnost in mednarodno uspešnost slovenskih podjetij.

Regijski dogodki bodo letos potekali v sodelovanju z regijskimi gospodarskimi zbornicami in bodo prilagojeni Covid-19 situaciji. Na srečanju bodo prisotni tudi predstavniki SID banke.

Več informacij.

Lepo vabljeni v Velenje.

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2019
mrd €
dodatne prodaje v letu 2019
mrd €
dodatnega izvoza v letu 2019
30. November 2020

SID banka je s pomočjo Instituta »Jožef Stefan« - Centra za energetsko učinkovitost izdelala strokovno oceno pričakovanih okoljskih učinkov zelene obveznice.

04. November 2020

SID banka bo tudi ob drugem valu epidemije COVID-19 pomagala podjetjem vseh velikosti (mikro, malim in srednje velikim ter velikim podjetjem), vključno s samostojnimi...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.