Dogodki

SBC Forum 2020 – Mladi so prihodnost podjetne Slovenije

Slovenian Business Club (SBC) letošnje leto organizira 3. forum podjetništva. Tema letošnjega dogodka bodo mladi, forum pa nam bo ponudil 3 programske sklope:

  • Mlada koalicija za Slovenijo,
  • Ali je okolje v Sloveniji spodbudno za mlade podjetniške upe?,
  • Kako okrepiti kulturo podjetnosti (za podjetno Slovenijo).

Na dogodku bodo spregovorili mladi in tudi bolj izkušeni podjetniki, med govorci pa bodo tudi visoki predstavniki države. Dotaknili se bodo različnih tematik, ki zadevajo mlade podjetnike ter vsebin povezanih s tem kako omogočiti čim bolj vzpodbudno okolje za podjetništvo. Mladi podjetniki bodo imeli možnost sklepanja sodelovanj s starejšimi kolegi in že etabliranimi podjetniki.

Forum omogoča srečanje in izmenjavo mnenj z več kot 500 drugimi slovenskimi in tujimi podjetniki kot drugimi zainteresiranimi posamezniki.

Dogodek so bo odvil 3. februarja v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju. Trajal pa bo od 9.00 ure zjutraj do 17.00 popoldne.

Na dogodku bo aktivno prisotna tudi SID banka. Za kakršnakoli vprašanja ali možnost sodelovanja, na dogodku povprašajte naše predstavnike.

Vljudno vabljeni.

Več o dogodku.

 

 

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2019
mlrd €
dodatne prodaje v letu 2019
mlrd €
dodatnega izvoza v letu 2019
13. Julij 2020

Evropska komisija je v četrtek, 9. julija 2020 v sklopu t.i. Začasnega okvira, odobrila shemo za financiranje slovenskih podjetij, prizadetih zaradi epidemije koronavirusa. 

02. Julij 2020

SID banka je na mednarodnih kapitalskih trgih uspešno izdala covid-19 obveznice v znesku 350 mio EUR. Sredstva iz naslova obveznic bodo namenjena financiranju slovenskega gospodarstva za...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.