Dogodki

Zlati kamen

Vabljeni na konferenco Zlati kamen, ki bo potekala tri dni, in sicer 1., 8. in 15. marca 2022 v Hotelu Mons na Brdu pri Ljubljani. 

To je edini dogodek, ki je hkrati tudi zaključek večmesečnega raziskovalnega dela o razvojnem napredku občin v sklopu raziskovalnega projekta in izbora Zlati kamen.

Slavnostni zaključek s podelitvijo nagrad bo potekal v torek, 15. marca 2022, v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, lahko pa ga boste spremljali tudi prek spleta.

Na letošnjem Zlatem kamnu se bodo pogovarjali o trajnostnem načinu življenja, vključevanju okolja v odločanje, odpornih javnih službah in ohranjanju kvalitete bivanja.

Na dogodku bo med govorci tudi Gašper Jež, direktor oddelka za izvozno in razvojno financiranje na SID banki, ki bo predstavil programe financiranje za občine ter na voljo za ostala svetovanja glede financiranj.

Vabljeni, da se dogodka udeležite.

Več informacij o dogodku.

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

držav
prisotni v letu 2021
mrd €
kreditni portfelj v letu 2021
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2021
24. Maj 2022

Samostojnim podjetnikom, malim, srednje velikim in velikim podjetjem ter zadrugam je na voljo še 11 milijonov evrov sredstev za ...

11. Maj 2022

Zakon o stanovanjski jamstveni shemi za mlade določa, da bo država mladim slovenskim državljanom in državljankam s stalnim prebivališčem v Sloveniji ob prvem reševanju stanovanjskega...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.