Dogodki

Predstavitev razpisov in možnosti črpanja povratnih in nepovratnih sredstev za MSP

Vabljeni na Predstavitev razpisov in možnosti črpanja povratnih in nepovratnih sredstev za mala in srednja podjetja, ki bo četrtek, 24. 3. 2022 ob 14:00 v Modri dvorani kongresnega centra Celjskega sejma, Dečkova cesta 1, v Celju.

Na dogodku bodo razpravljali o aktualnem dogajanju v gospodarstvu ter predstavili razvojne spodbude. Predsednik uprave SID banke, mag. Damijan Dolinar, bo predstavil aktualne programe dolžniškega in lastniškega financiranja ter zavarovanja. Aktualne razpise bodo predstavili še Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT Slovenija, Slovenski podjetniški sklad in Slovenski regionalno razvojni sklad.

Zbrane bo nagovoril minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek. Po predstavitvi bo sledila pogostitev z mreženjem in priložnostjo za pogovor s predstavniki razpisnih institucij. 

Vabljeni, da se dogodka udeležite in izkoristite priložnost, da pridobite koristne informacije.

Več informacij o dogodku.

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

držav
prisotni v letu 2022
mrd €
kreditni portfelj v letu 2022
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2022
24. April 2024

Objava letnega poročila SID banke za leto 2023, ki je oblikovano v viziji zelene prihodnosti, ki jo omogoča kapital....

25. Marec 2024

SID banka in Slovenski podjetniški sklad (SPS) bosta v sodelovanju z gospodarskim ministrstvom do konca leta omogočila skupaj preko 512 milijonov evrov ugodnih posojil in različnih...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.