Dogodki

Razširitev uspešnega Slovenskega naložbenega programa kapitalske rasti (SEGIP) za dodatnih 100 mio EUR

V ponedeljek, 4. aprila 2022 ob 9:30 vas vabimo na dogodek predstavitve Razširitve uspešnega Slovenskega naložbenega programa kapitalske rasti (SEGIP) za dodatnih 100 mio EUR na sklade tveganega kapitala za zagonska podjetja in sklade zasebnega kapitala za lastniška nasledstva v družinskih podjetjih, ki sta ga vzpostavila SID banka in Evropski investicijski sklad (EIF).

Dogodek bo potekal v Hiši Evropske unije (Dunajska cesta 20, Ljubljana).

Razširitev naložbenega programa bo bistveno prispevala k zapolnitvi vrzeli v financiranju novoustanovljenih slovenskih malih in srednje velikih podjetij ter podjetij v zagonski fazi in fazi hitre rasti ter financiranju prenosa nasledstva v družinskih podjetjih.  

O razširitvi programa bodo spregovorili:

  • Damijan Dolinar, predsednik uprave (SID banka)
  • Natalija Stošicki, direktorica za naložbe in EU programe (SID banka)
  • Gabriele Todesca, vodja sektorja za lastniško financiranje (EIF)
  • Tone Pekolj, direktor (ALFI PE)
  • Luka Podlogar, direktor (Generali Investments)

Vabljeni!

Več informacij o dogodku.

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

držav
prisotni v letu 2021
mrd €
kreditni portfelj v letu 2021
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2021
04. Maj 2023

Objava letnega poročila SID banke za leto 2022

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.