Dogodki

Tovarna leta 2022

13. oktobra 2022 bo potekal izbor za naziv Tovarna leta. Dogodek bo v organizaciji časnika Finance gostilo podjetje Eti Elektroelement iz Izlak, ki je hkrati tudi lanskoletni prejemnik omenjene nagrade.

Z izborom želi časnik Finance vodilnim ljudem v slovenskih tovarnah dati priznanje za njihovo delo in  prispevek k blaginji Slovenije. V okviru izbora se izbira in nagrajuje najboljša tovarna, torej proizvodno podjetje v Sloveniji.

Cilji izbora so:

  • poudariti dobre prakse v tovarnah, ki prispevajo k višji dodani vrednosti in večji konkurenčnosti podjetij na domačem in tujih trgih;
  • vodilne ljudi v proizvodnji povezati med seboj ter z organizacijami in ljudmi, ki so zainteresirani za razvoj proizvodne skupnosti, ter
  • v poslovni in splošni javnosti okrepiti zavedanje o pomenu in dosežkih slovenskih proizvodnih podjetij.

Z nagrado tovarna leta se nagrajuje tehnološko naprednost proizvodnih podjetij, natančneje sposobnost podjetij, da v svoji proizvodnji in pri svojem poslovanju uporabljajo novejše, zmogljivejše in boljše tehnologije ter procese, kar vse povečuje prihodke, produktivnost dela, znižuje stroške, pomeni višjo dodano tehnološko vrednost za kupce in večje zadovoljstvo ter vse to nazadnje prispeva k povečevanju dobička.

Na dogodek so vabljeni vsi vodilni menedžerji in vodje proizvodnje v slovenskih industrijskih podjetjih, IT strokovnjaki iz proizvodnih podjetij ter partnerji in sodelavci projekta Tovarna leta. Prav tako so vabljeni vsi strokovnjaki in organizacije, ki so zainteresirane za razvoj proizvodne skupnosti.

Več informacij o projektu.

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

držav
prisotni v letu 2021
mrd €
kreditni portfelj v letu 2021
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2021
26. September 2023

2. septembra 2023 je začel veljati Zakon o interventnih ukrepih za odpravo posledic poplav in zemeljskih plazov v avgustu 2023 (ZIUOPZP). Velja za vse, ki so utrpeli škodo v...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.